Χαιρετισμός

Χαιρετισμός

Η Θηραϊκή Πολιτεία, η δημοτική παράταξή μας με την ενεργή παρουσία της από το 2002 στη δημόσια ζωή του τόπου, εκφράζει τις φωνές εκείνες που προβληματίζονται και αγωνιούν για την πορεία του  στο πλαίσιο της τουριστικής  ανάπτυξης που καθορίζει την οικονομική και κοινωνική ζωή  αλλά και το μέλλον του.

Ο σχεδιασμός της οικονομίας του τόπου ώστε να εξακολουθήσει να προσφέρει ευημερία και ευκαιρίες στους πολίτες του, αφορά όλους μας και απαιτεί την  συμμετοχή όλων.

Θεωρούμε ευθύνη και υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε στην  ενημέρωση των συμπολιτών μας με εμπεριστατωμένη για την αλήθειά της πληροφόρηση, για να μπορούν να ενημερώνονται και να κρίνουν, όπως προϋποθέτει η λειτουργία της Δημοκρατίας και προς διάκριση του αληθούς από το ψευδές, προϊόν της στρεβλής, παραπλανητικής και αποπροσανατολιστικής ενημέρωσης και διάδοσης ειδήσεων.

Στόχος της ιστοσελίδας είναι επίσης η παρουσίαση των θέσεών μας για την εξέλιξη  του τόπου με σκοπό να συνεχίσει να μας προσφέρει τα αγαθά του και η κοινωνική μας ζωή να βελτιώνεται και ισχυροποιείται στην πρόκληση των νέων καιρών.

Για την Θηραϊκή Πολιτεία

Νίκος Ζώρζος

Χαιρετισμός