Ιδιωτικός Υπάλληλος

Καλωσορίζουμε τον Χιώτη Τζαννή, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Ο Τζαννής έλκει την καταγωγή του από τον Καρτεράδο και διαμένει εκεί με τη σύζυγο του και τα δύο τους παιδιά.  Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε ξενοδοχειακή επιχείρηση, στο παρελθόν εργάστηκε για πολλά στα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά και μοναδικός του στόχος είναι να βοηθήσει από την πλευρά του για να αλλάξουν οι συνθήκες προς το καλύτερο για το νησί μας.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Χιώτη Τζαννή, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.