Επιχειρηματίας Τουρισμού

Καλωσορίζουμε την Παρασκευή Τσώτα, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Βιβή, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τουριστικό τομέα, έχοντας περάσει από σημαντικές διευθυντικές θέσεις σε ξενοδοχεία, πριν δημιουργήσει την δική της επιχείρηση. Είναι απόφοιτη του University of Wales, λαμβάνοντας το πτυχίο της στο International Hospitality and Tourism management.

Με καταγωγή από το Βόθωνα, είναι κόρη του συνταξιούχου λιμενικού Ανδρέα Τσώτα και της Αικατερίνης Τσώτα συνταξιούχου νοσηλεύτριας. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Παρασκευή Τσώτα, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.