Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Καλωσορίζουμε τον Ελευθέριο Τζούρο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Λευτέρης, ασχολείται ενεργά με τα κοινά την τελευταία δεκαετία, ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Θηραϊκή Πολιτεία. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και μέλος της Πολιτιστικής και Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.

Η μεγάλη του αγάπη και γνώση για τον αθλητισμό, εκφράστηκε μέσα από την προεδρία του ΔΑΠΠΟΣ από το  2014 έως 2019, περίοδος όπου πραγματοποιήθηκαν σημαντικές διοργανώσεις, όπως το Santorini Experience, κ.α. Ο ίδιος υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΠανθηραΪκού και μετέπειτα  προπονητής  στις ομάδες ΠανθηραΪκός Α.Ο.,  Α.Ο. Πύργου, Α.Ο. Καρτεράδος, κάτοχος διπλώματος  UEFA B.

Είναι γεννημένος στα Φηρά όπου και κατοικεί με την σύζυγο του Φραντζέσκα Βλαβιανού και τα δύο τους παιδιά. Τα τελευταία  χρόνια εργάζεται ως Ασφαλιστικός και Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Ελευθέριο Τζούρο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.