Ιδιωτική υπάλληλος

Η Σταυρούλα κατάγεται και ζει με την οικογένεια της στο Εμπορείο. Τα πολύπλευρα ενδιαφέροντα της γύρω από τον αθλητισμό, την υγεία, την παράδοση και την παιδεία, την ωθούν στο να δραστηριοποιείται ενεργά, με πολλές και ποικίλες πρωτοβουλίες και δράσεις.

Εδώ και 15 χρόνια είναι Γραμματέας του Αθλητικού Συλλόγου «Αετός Θήρας», ενώ για πολλά χρόνια συμμετείχε στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμπορείου Θήρας, δύο σημαντικούς φορείς εθελοντισμού για τον αθλητισμό και την παράδοση του τόπου.

Το ανιδιοτελές ενδιαφέρον της για τους συνανθρώπους της, την οδήγησε στο να εκπαιδευτεί σε Πρώτες Βοήθειες και Carpa, πάντοτε έτοιμη να βοηθήσει σε όποιον έχει ανάγκη.

Όντας μητέρα δύο κοριτσιών, υπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Εμπορείου και σήμερα η ίδια είναι πρωτοετής φοιτήτρια στη Βυζαντινή Σχολή Μουσικής της Μητρόπολης Θήρας Αμοργού και Νήσων. Η γη της Σαντορίνης, είναι μια ακόμη μεγάλη της αγάπη, με την οποία και ασχολείται στον ελεύθερο της χρόνο.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Σταυρούλα Δρόσου, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας των  Σαντορινιών, που με αφοσίωση, συνέπεια και έργο θα στηρίξουν το όραμα της Παράταξης, για ένα βιώσιμο, στιβαρό μέλλον για τη Σαντορίνη και τη Θηρασία μας.