Συνταξιούχος Πλοίαρχος – Γραμματέας Εν. Συν/μων Θηραϊκών Προϊόντων

Καλωσορίζουμε το Σταύρο Καβαλλάρη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Σταύρος, ασχολείται για πολλά χρόνια με τα κοινά, υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Θήρας. Σήμερα είναι Γραμματέας στην Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων.

Είναι συνταξιούχος Πλοίαρχος Α’ του Εμπορικού Ναυτικού και επί σειρά ετών διετέλεσε Επιθεωρητής Πλοίαρχος στο τοπικό κλιμάκιο επιθεώρησης εμπορικών πλοίων του Λιμεναρχείου Θήρας. Από το 1990 έως το 2010 δραστηριοποιήθηκε στον κλάδο των ενοικιαζομένων δωματίων στα Φηρά και διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος στο Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων «ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ».

Είναι παντρεμένος με την Άννα Γαβαλά και πατέρας δύο παιδιών.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Σταύρο Καβαλλάρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.