Επιχειρηματίας Τουρισμού

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Μενδρινό, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Χρήστος, είναι γέννημα θρέμμα της Σαντορίνης, με σημαντική ενασχόληση στον τομέα του τουρισμού, ως επιχειρηματίας ξενοδόχος στα Φηρά.
Κατέχει Bachelor of Science στην ξενοδοχειακή διευθυνσιολογία από το πανεπιστήμιο του Johnson and Wales του Providence στο Rhode Island των Ηνωμένων πολιτειών και είναι τελειόφοιτος του IHTTI του Neuchatel της Ελβετίας και του Alpine στην Ελλάδα με honors. Μέρος των σπουδών του αφορούσαν την τουριστική ανάπτυξη και την διαχείριση τουριστικών project.

Είναι γενικός γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου «Οι Φίλοι της Σαντορίνης» για περισσότερα και 20 χρόνια και επί 45 συναπτά έτη παρουσιάζει συναυλίες στο συνεδριακό κέντρο Νομικού και στην Χριστιανική Εστία των Φηρών. Υπήρξε για ένα διάστημα γενικός γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Φύτρου.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Χρήστο Μενδρινό, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.