Εκπαιδευτικός

Καλωσορίζουμε τον Απόστολο Κούτουλα, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Απόστολος, ανήκει στην εκπαιδευτική κοινότητα της Σαντορίνης, διδάσκοντας μαθηματικά στο ΕΠΑΛ Θήρας. Με τη βοήθεια του πολλά παιδιά του τόπου μας πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Παράλληλα, είναι σύμβουλος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των παιδιών στο σχολείο.

Προσφέρει στην κοινωνία, όντας μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Σαντορίνης και αιμοδότης για 17 χρόνια. Αν και κατάγεται από τον Πειραιά, ζει στη Βλυχάδα εδώ και 20 χρόνια με την σύζυγο του Βαλεντίνη Κούτουλα και τα δύο παιδιά τους.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Απόστολο Κούτουλα, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.