Επιχειρηματίας Τουρισμού

Καλωσορίζουμε τον Αρτέμιο Καφούρο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Αρτέμης, είναι ένας ενεργός πολίτης του τόπου μας, εκλεγμένος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βουρβούλου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το ενδιαφέρον του για τα κοινά ξεκίνησε από μικρή ηλικία, καθώς συμμετείχε σε αυτά, τόσο στη μαθητική όσο και στη φοιτητική κοινότητα.

Δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού, λειτουργώντας δύο οικογενειακές επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης, στη Σαντορίνη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΑΤΕΙ Μακεδονίας.

Ζει με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους στο Βουρβούλο.

Μαζί με τον Αρτέμη στο τοπικό συμβούλιο του Βουρβούλου υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι Βουρβούλου θα είναι οι:
Λουκία Σορώτου του Ιωάννη
Φλώρα Καφούρου του Γεωργίου
Ειρήνη Σορώτου του Νικολάου
Δαμίγος Εμμανουήλ του Μαρκέτου

Όλοι οι υποψήφιοι έχουν καταγωγή από το Βουρβούλο Θήρας και όρεξη να προσφέρουν στο χωριό τους όπως έκαναν τα τελευταία 4 χρόνια.

Συνεχίζουμε μαζί!!

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Αρτέμιο Καφούρο, τη Λουκία Σορώτου, τη Φλώρα Καφούρου, την Ειρήνη Σορώτου και τον Δαμίγο Εμμανουήλ άξια μέλη της κοινωνίας μας, που συμμετέχουν και στηρίζουν το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.