Επιχειρηματίας Web Design/Development – Τουρισμού

Καλωσορίζουμε τον Εμμανουήλ – Ιωάννη Καφιέρη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Μάνος, είναι ένας δραστήριος νέος του τόπου μας, με δυναμισμό, ανιδιοτέλεια και υψηλή διάθεση κοινωνικής προσφοράς θα αγωνιστεί για την εξέλιξη και ανάπτυξη του τόπου που αγαπά.

Έχει  ευρεία επιχειρηματική δραστηριότητα, ασχολείται με τον κλάδο της τεχνολογίας και το σχεδιασμό ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο και το Digital Marketing. Ακόμη Δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού τόσο στην οικογενειακή τους επιχείρηση εκμετάλλευσης Τουριστικών Σκαφών, όσο και με τη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων.

Κατάγεται από το Φηροστεφάνι και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Plymouth της  Αγγλίας, από όπου έλαβε το πτυχίο του στην Επιστήμη Υπολογιστών & Μαθηματικών.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Μάνο – Ιωάννη Καφιέρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.