Ιδιωτική Υπάλληλος
Καλωσορίζουμε τη Θεώνη Καραμολέγκου, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
H Θεώνη, κατάγεται και ζει στο Εμπορείο με το σύζυγό της και το παιδί τους. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος ασκώντας την τέχνη της κομμωτικής. Τα θέματα της οικογένειας και κυρίως αυτά που απασχολούν τις νέες μητέρες και τα παιδιά, αλλά και η καλυτέρευση της καθημερινότητας του χωριού της, καθώς και η παράδοση του τόπου μας, είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους αποφάσισε να συμμετέχει στα κοινά.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Θεώνη Καραμολέγκου, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.