Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Καλωσορίζουμε τον Ευάγγελο Ζώρζο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Βαγγέλης, είναι συνταξιούχος δάσκαλος και δίδαξε στο Δημοτικό σχολείο του Πύργου – Μεγαλοχωρίου, στο οποίο και διατέλεσε διευθυντής για 24 χρόνια, με μεγάλη προσφορά στην εκπαίδευση αλλά και στον τόπο μας. Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Θηραϊκή Πολιτεία και εκ νέου υποψήφιος. Στην παρούσα θητεία είναι μέλος της πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Έχει ακόμη διατελέσει πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Πύργου.
Μεγάλωσε και ζει στον Πύργο και είναι οικογενειάρχης με τρία παιδιά.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Ευάγγελο Ζώρζο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.