Ιδιωτική υπάλληλος

Καλωσορίζουμε τη Μαρία Βάλβη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Μαρία, ζει με την οικογένεια της, τον σύζυγο της Ειρηναίο (Βαλάντη) Δαρζέντα και τα δύο τους παιδιά  στο Εμπορείο, όπου και διετέλεσε πρόεδρος στο Σύλλογο του Νηπιαγωγείου του χωριού. Το ενδιαφέρον της για την διατήρηση και διάδοση της παράδοσης του τόπου μας, αλλά και τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν κάτοικοι και επισκέπτες, την παρακίνησαν να ασχοληθεί με τα κοινά.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Μαρία Βάλβη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.