Φύλακας Αρχαιοτήτων – Δημόσια Υπάλληλος

Καλωσορίζουμε την Ευσταθία Βάλβη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Ευσταθία, είναι δημόσιος υπάλληλος και εργάζεται ως φύλακας αρχαιοτήτων, έχοντας αποφοιτήσει από τα ΙΕΚ, με ειδικότητα στη φύλαξη αρχαιοτήτων.

Κατάγεται από το Εμπορείο και το Ακρωτήρι είναι έγγαμη και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον τομέα του τουρισμού, αναγνωρίζοντας τη σημασία και τη συμβολή των πολιτιστικών μνημείων και της παράδοσης του νησιού μας, στην εμπειρία των επισκεπτών.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Ευσταθία Βάλβη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.