ΘΗΡΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕ 185 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

2 Σεπτεμβρίου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατατέθηκε από τον επικεφαλής της «Θηραϊκής Πολιτείας» Νικόλαο Ζώρζο, το ψηφοδέλτιο της παράταξης, πλήρες σε αριθμό υποψηφίων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από 185 υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, ανανεωμένο σε σημαντικό ποσοστό. Οι γυναικείες υποψηφιότητες αφορούν το 42% και είναι 78, ενώ οι ανδρικές το 58% και είναι 107.

Σε δήλωση του ο κ. Ζώρζος τόνισε: «Η «Θηραϊκή Πολιτεία» είναι μια Παράταξη που αντιπροσωπεύει το Θηραϊκό λαό. Στο κάλεσμα μας για να βοηθήσουμε τον τόπο μας, ανταποκρίθηκαν Θηραίοι πολίτες από όλες τις επαγγελματικές τάξεις, όλες τις ηλικίες, όλες τις κοινότητες μας. Δημιουργήθηκε μια ομάδα από έμπειρους υποψήφιους, αλλά και πολλές νέες και νέους, που συντάσσονται μαζί μας για ένα κοινό σκοπό. Να προσφέρουν στον τόπο μας, με πολλή δουλειά, αφοσίωση, ανιδιοτέλεια, εντιμότητα.

Η παράταξη της Θηραϊκής Πολιτείας, έχει καταθέσει από τις 22 Αυγούστου πλήρες και ολοκληρωμένο Πρόγραμμα, μελετημένο και σχεδιασμένο ώστε να ξεκινήσει να εφαρμόζεται αμέσως. Το Πρόγραμμα αυτό θα υλοποιηθεί με τη βοήθεια όλων των μελών της Παράταξης μας, αιρετών και μη. Κανείς από την ομάδα μας δεν ενώθηκε μαζί μας, για να αποχωρήσει αν δεν εκλεγεί. Οι 186 ενώνουμε δυνάμεις. Μαζί θα εργαστούμε για τη Σαντορίνη και τη Θηρασία, για τη διάσωση τους, για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής ντόπιων και επισκεπτών, για τη διατήρηση του πολιτιστικού μας πλούτου, για ένα βιώσιμο μέλλον. Καλούμε όλες και όλους, να γνωρίσετε τους ανθρώπους που θα μπουν μπροστά και θα δουλέψουν. Σας καλούμε να διαβάσετε το Πρόγραμμα μας, να μας στηρίξετε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας».

 

Ο επικεφαλής

Νίκος Ζώρζος