Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους μας – Σπυρίδων Βλαβιανός του Νικολάου

Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους μας – Σπυρίδων Βλαβιανός του Νικολάου

Βλαβιανός Σπυρίδων του Νικολάου
Ιδιωτικός Υπάλληλος
Καλωσορίζουμε τον Σπύρο Βλαβιανό, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Ο Σπύρος, είναι ένας ιδιαίτερα δραστήριος νέος, που ασχολείται με τον τομέα του τουρισμού. Συμμετέχει εθελοντικά σε δράσεις συμβάλλοντας στο κοινό καλό του τόπου μας.
Είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και μεταπτυχιακός φοιτητής της ΑΣΟΕΕ. Με καταγωγή από το Κοντοχώρι, συμμετέχει από την εφηβική του ηλικία σε δράσεις για την ενημέρωση του κόσμου για την ανακύκλωση αλλά και την ηλεκτροκίνηση.
Έχει διατελέσει υπεύθυνος του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής για φοιτητική παράταξη. Είναι επίσης Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νίκαιας.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Σπυρίδων Βλαβιανό, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.