Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους μας – Χριστίνα Δρόσου του Κωνσταντίνου (Σελλάδα)

Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους μας – Χριστίνα Δρόσου του Κωνσταντίνου (Σελλάδα)

Δρόσου Χριστίνα του Κωνσταντίνου (Σελλάδα)
Φοιτήτρια Διοίκησης Τουρισμού
Καλωσορίζουμε τη Χριστίνα Δρόσου, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Η Χριστίνα, με καταγωγή από την Περίσσα και το Εμπορείο ασχολείται από μικρή ηλικία στον τομέα του τουρισμού, ως εργαζόμενη στην οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση. Οι σπουδές της είναι αφιερωμένες στον τουρισμό, με τα τελευταία 4 χρόνια να φοιτά στο τμήμα Διοίκησης Τουρισμού στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Ταυτόχρονα εκπαιδεύτηκε και έλαβε την πιστοποίηση της ως bartender από το Bar Academy.
Συμμετέχει και παρακολουθεί τουριστικές εκθέσεις καθώς και σημαντικές εκδηλώσεις που αφορούν σε σύγχρονες μορφές τουρισμού, όπως ο εναλλακτικός τουρισμός και η καινοτομία στο τουριστικό προϊόν.
Η ενασχόληση της με τα κοινά ξεκίνησε το 2019, με τη συμμετοχή της σε φοιτητική παράταξη στο Πανεπιστήμιο της.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Χριστίνα Δρόσου, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.