Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους μας – Μάριος Χάλαρης του Τζώρτζη

Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους μας – Μάριος Χάλαρης του Τζώρτζη

Χάλαρης Μάριος του Τζώρτζη
Επιχειρηματίας Τουρισμού
Καλωσορίζουμε το Μάριο Χάλαρη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Ο Μάριος, εξέφραζε πάντοτε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τον τόπο μας, ασχολούμενος με τα κοινά, όντας εκλεγμένος σύμβουλος στο Τοπικό Διαμέρισμα της Οίας, με τη Θηραϊκή Πολιτεία από το 2014 έως το 2019.
Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τουρισμό και ετοιμάζεται για νέες σπουδές στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι ήδη απόφοιτος σχολών Μηχανολόγων Εγκαταστάσεων και Κατασκευών καθώς και Στελεχών Υπηρεσιών Ασφαλείας.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Μάριο Χάλαρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.