Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους μας – Ιωάννης Ρούσσος του Βασιλείου

Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους μας – Ιωάννης Ρούσσος του Βασιλείου

Ρούσσος Ιωάννης του Βασιλείου
Υπάλληλος ΟΤΕ
Καλωσορίζουμε το Γιάννη Ρούσσο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Ο Γιάννης, είναι ένας ενεργός πολίτης του Καρτεράδου, υπηρετώντας το καλό κοινό του χωριού του ως πρόεδρος από το 2011. Εκλεγμένος με τη Θηραϊκή Πολιτεία κέρδισε και κερδίζει την εμπιστοσύνη των συγχωριανών του, για την προσφορά, την εργατικότητα και το έργο του, αλλά και το δυναμικό χαρακτήρα του.
Εργάζεται στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος ως τεχνικός, ενώ διετέλεσε πρόεδρος για αρκετά χρόνια στην Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων στο παράρτημα Καρτεράδου. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Γιάννη Ρούσσο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.