Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους μας – Πάνος Καβαλλάρης του Αρτεμίου

Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους μας – Πάνος Καβαλλάρης του Αρτεμίου

Πάνος Καβαλλάρης του Αρτεμίου
Επιχειρηματίας Τουρισμού
Καλωσορίζουμε τον Πάνο Καβαλλάρη στη Θηραϊκή Πολιτεία, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Ο Πάνος είναι ένας άνθρωπος με έντονη κοινωνική δράση και με ιδιαίτερη αγάπη στα θέματα πολιτισμού και περιβάλλοντος. Δραστηριοποιείται με δικές του επιχειρήσεις στον τουρισμό, ως ιδιοκτήτης αλλά και διαχειριστής καταλυμάτων.
Συνέβαλε στην ίδρυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Θήρας – Κοντοχωρίου «Ο Άγιος Ευστάθιος», του οποίου διετέλεσε και πρόεδρος. Τα τελευταία τρία χρόνια, μαζί με την εταιρεία Recycom, προωθεί το πρόγραμμα ανακύκλωσης και αποκομιδής ρούχων, συλλέγοντας προς αξιοποίηση πάνω από 10 τόνους. Στην Ιερά Μητρόπολη Θήρας, υπηρέτησε ως εκκλησιαστικός επίτροπος για πάνω από μια πενταετία.
Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, συμμετείχε ως πρόεδρος και μέλος στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο Φηρών – Θήρας.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Πάνο Καβαλλάρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.