Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους μας – Ειρήνη Μαυρομάτη – Φύτρου

Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους μας – Ειρήνη Μαυρομάτη – Φύτρου

Ειρήνη Μαυρομάτη – Φύτρου

Νοικοκυρά

Καλωσορίζουμε την Ειρήνη Μαυρομάτη – Φύτρου στη Θηραϊκή Πολιτεία, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Ειρήνη γέννημα θρέμμα του Ακρωτηρίου, ενδιαφέρεται και γνωρίζει καλά τα ζητήματα του χωριού της. Σύζυγος του Ανδρέα Φύτρου και μητέρα δύο γιών, αλλά και γιαγιά ενός εγγονού, ενδιαφέρεται για τα θέματα της καθημερινής ζωής του τόπου της. Η καθαριότητα, αλλά και τα σύνθετα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συντοπίτες της, στις διαφορετικές εποχές που βιώνει η Σαντορίνη μέσα στο χρόνο λόγω τουρισμού, είναι εκείνα που την απασχολούν.

Έχοντας εργαστεί για χρόνια στο εμπόριο και τον τουρισμό, σε δύσκολα και κουραστικά πόστα, γνωρίζει το μόχθο όλων εκείνων που αγωνίζονται για την οικογένεια και τους συνανθρώπους τους.

Άνθρωπος της εκκλησίας και της παράδοσης, συμμετέχει ενεργά σε δράσεις αλληλεγγύης, πολιτιστικές και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Ειρήνη Μαυρομάτη – Φύτρου, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα