Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους μας – Κωνσταντίνος Ξαγοράρης

Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους μας – Κωνσταντίνος Ξαγοράρης

Ξαγοράρης Κωνσταντίνος

Υδροπωλητής

Καλωσορίζουμε το Κώστα Ξαγοράρη στη Θηραϊκή Πολιτεία, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Κώστας, είναι γνωστός και πολύ αγαπητός στην κοινωνία της Σαντορίνης, καθώς με το χαρακτήρα και τη δουλειά του μπαίνει καθημερινά στα σπίτια των συντοπιτών του. Υδροπωλητής για πολλά χρόνια, σέβεται και νοιάζεται για αυτό το αγαθό που μεταφέρει, γνωρίζοντας το πόσο πολύτιμο και σημαντικό είναι για το περιβάλλον και τον άνθρωπο, αλλά και πόσο κρίσιμη και επιτακτική είναι η σωστή διαχείριση του.

Ανησυχεί για την απότομη και σε πολλές περιπτώσεις ανεξέλεγκτη ανάπτυξη του τόπου μας, η οποία καταστρέφει το μοναδικό φυσικό περιβάλλον, που ο ίδιος αγαπά και νιώθει καθήκον του να προστατέψει.

Γέννημα, θρέμμα της Μεσσαριάς, ζει στο χωριό του με την σύζυγο και τις δύο κόρες τους.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Κώστα Ξαγοράρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #volcanotv #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη