Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους μας – Αθανασία (Σία ) Αργυρού

Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους μας – Αθανασία (Σία ) Αργυρού

Αθανασία (Σία ) Αργυρού

Ιδιωτική Υπάλληλος

Καλωσορίζουμε τη Σία Αργυρού στη Θηραϊκή Πολιτεία, που έρχεται να διευρύνει τις δυνάμεις της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Σία, αγαπά ιδιαίτερα τον τόπο της. Κατάγεται από το Μεγαλοχώρι και ζει στο Εμπορείο με τον σύζυγο της Ποθητό Συρίγο και το παιδί τους.   Ως άνθρωπος της διπλανής πόρτας, βιώνει την καθημερινότητα του νησιού, όλες τις εποχές, όμως ανησυχεί ιδιαίτερα για τα θέματα που προκύπτουν όταν «σβήνουν τα φώτα» του τουρισμού. Η ποιότητα ζωής των μόνιμων κατοίκων, τα τόσα σοβαρά ζητήματα που αυτοί αντιμετωπίζουν με το κυκλοφοριακό, την καθαριότητα, κ.α.

Η ίδια έχοντας μεγαλώσει την κόρη της στη Σαντορίνη, έζησε και ζει τα προβλήματα που υπάρχουν και αφορούν στα σχολεία, στους ζωτικούς χώρους που κυκλοφορούν τα παιδιά και πόσα άλλα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την οικογένεια της Σαντορίνης. Για όλα αυτά σήμερα αποφασίζει να μπει στα κοινά και να βοηθήσει.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Σία Αργυρού ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα