Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους μας – Ιωάννα N. Αλεφραγκή

Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους μας – Ιωάννα N. Αλεφραγκή

Ιωάννα N. Αλεφραγκή

Ιδιωτική Υπάλληλος

Η Ιωάννα κατάγεται από το ιστορικό Ακρωτήρι και είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ανησυχίες και ευαισθησίες.

Δραστήρια και δυναμική, αφιερώνει πολύ από το χρόνο της σε θέματα που αφορούν τους τετράποδους φίλους μας. Τα αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια που κυκλοφορούν στη Σαντορίνη, είναι ένα θέμα με το οποίο ασχολείται με περισσή φροντίδα και αγάπη. Η αδιαφορία των τοπικών αρχών για την τύχη και τη διαβίωση τους, είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί, όχι επειδή το προβλέπει ο νόμος, απασχολεί την κοινή γνώμη και τις δικαστικές αρχές, αλλά διότι είναι καθήκον μας ως πολίτες.

Ως γυναίκα και επαγγελματίας, ενδιαφέρεται για την τάξη και την καθαριότητα του νησιού μας, θέμα μείζον για την ποιότητα της ζωής ντόπιων και επισκεπτών. Τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας είναι ακόμη ένας τομέας που συμμετέχει ενεργά, συμβάλλοντας στην διατήρηση τους και στην ψυχαγωγία που τόσο έχουμε ανάγκη.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Ιωάννα Αλεφραγκή, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας των Σαντορινιών, που με αφοσίωση, συνέπεια και έργο θα στηρίξουν το όραμα της Παράταξης, για ένα βιώσιμο, στιβαρό μέλλον για τη Σαντορίνη και τη Θηρασία μας.

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα